Kışla Mehmet Ali Alpaydın Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Hak, Adalet, Sorumluluk, dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kislamehmetalialpaydinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KIŞLA MAH. KIŞLA 5 SK. HATAY ARSUZ KIŞLA MEHMET ALI ALPAYDIN ILKOKULU BLOK NO: 14 ARSUZ / HATAY

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 30 KM